Petersen's bikes

Jawatól a Romsonig

Címkék

Bessy (4) börze (6) burgman (4) cb500 (1) csomagtartó (1) fényezés (12) gumiabroncs (1) gyújtás (3) jawa (50) katana (1) kawasaki (13) kerék (6) kipufogó (5) króm (1) matchbox (2) matrica (2) miskolc (2) motorblokk (10) mz (1) olaj (2) romet (17) sr125 (1) tank (1) történelem (1) ülés (2) váz (22) vezeték (4) video (5) yamaha (1) Címkefelhő

2010.04.08. 15:41 petersen

Csúszik

  Most az egyszer ártatlan vagyok. Befolyásoltak, megvezettek, tudatmódosító szerek hatása alatt álltam. Rajtam kívül álló okok, gonosz, sötét erők valamint a bolygók együttállása miatt nem tudok újdonsággal beszámolni. Mindenem oda van, képletesen és tényleg:
  - a fényezés nincs még készen, mivel a mesternek géphibája adódott.
    Legújabb utolsó határidő: jövő hét csütörtök
  - a sárvédők Táborfalván vannak, köszönik jól
  - a kábelköteg még nem érkezett meg, remélem nem ette meg a posta
  - a villa rövidítése a szimering házzal és a perselyekkel való küzdelem miatt
    szintén csak a jövő héten lesz meg
  Mindez jelenleg kb 2 hét csúszást jelent. Áprilisban szerettem volna szívni, sűríteni és kipufogni. Ezekből jelenleg az elsőt, már tökéletesen mívelem.
  Amit nem tudok önállóan elvégezni, ahhoz mester kell. És még ha nagyon jó is lesz a végeredmény, az időt mint mindent befolyásoló tényezőt nem tudom alakítani. Fentiekből külön-külön post lesz, addig is menjenek a gyerekkel/asszonnyal/kutyával a jó levegőre sétálni. Na jó, ehetnek egy fagyit is!

 

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://caferacer.blog.hu/api/trackback/id/tr191904805

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása