Petersen's bikes

Jawatól a Romsonig

Címkék

Bessy (4) börze (6) burgman (4) cb500 (1) csomagtartó (1) fényezés (12) gumiabroncs (1) gyújtás (3) jawa (50) katana (1) kawasaki (13) kerék (6) kipufogó (5) króm (1) matchbox (2) matrica (2) miskolc (2) motorblokk (10) mz (1) olaj (2) romet (17) sr125 (1) tank (1) történelem (1) ülés (2) váz (22) vezeték (4) video (5) yamaha (1) Címkefelhő

2009.12.07. 23:08 petersen

Breaking news

    Nagy nap ez a mai, lédiz end dzsentlümen! A lakásunk közvetlen közelében, új építésű (pár éves) garázst sikerült bérelnem, normális, tisztességes „főbérlőktől”, korrekt áron (hogy milyen áron? Gábor Áron). 

A garázs, Zuzu és a sátán kutyája

 
Villany van, víz és akna nincsen. Sebaj, úgy sem fürdeni járok majd le. Első dolgom az volt, hogy a mókusos barkácsboltban vettem két polcot. A pincében bevált, ide is jó lesz. Gyorsan össze is szereltem, és két helyen a falhoz rögzítettem biztos, ami biztos. Ide jöhet majd a lekvár a kutyakaja és az egyéb apróságok. Hely szerencsére van bőven, Zuzu igazán nem foglal nagy területet, így lesz majd hova pakolnom a sok lomot.
Apródonként elkezdek majd átpakolni, és egyben tartok egy nagy selejtezést is. Ha mindent átkerült, folytatom a Jawasakit is. A bandázs megvan, lehet majd tekercselni a könyököt, illetve Laci volt olyan kedves, és elhozta Táborfalváról az újrakrómozott lengéscsillapító rugókat.
 
Jobb, mint az új
 
A héten megpróbálom ezt is elhozni, és cserébe elviszem a dobokat. Januárban lesznek majd készen, akkor tudom majd összeszerelni a harsona sort véglegesen. Addig pedig ülés és tank alakítás.
15 msaját territórium. Örül a fejem.
 
 
P.S.: 10 000 fölött az oldalletöltések száma. THNX!

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: jawa váz Bessy


A bejegyzés trackback címe:

https://caferacer.blog.hu/api/trackback/id/tr791581609

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása